Frisse tuin met bamboe vlonder

Afgelopen voorjaar hebben we deze leuke tuin mogen aanleggen. De paden zijn gelegd met een mooi gebakken steentje. In de overpakking en de serrie is deze gave vlonder van bamboe gelegd. Het voordeel van deze vlonderplank is dat hij niet splinterd, onderhoudsvrij en duurzaam is. Wij vinden het in ieder geval een plaatje.

Read more

Prachtige nieuwe zwemvijver

Afgelopen periode met veel plezier deze mooie zwemvijver mogen realiseren in Geffen i.s.m. Spierings Vis. Ook plannen of ideeën voor een (zwem)vijver of zwembad en kunnen wij misschien iets betekenen? Laat het ons weten via info@papenhoeve.nl tel/Whatsapp: 0619556083

Read more

Tuinontwerp tijdens de wintermaanden

De winter is bij uitstek een geschikt moment om een prachtig ontwerp te laten maken. Wij werken aan de hand van een uitgebreide wensenlijst en gaan samen kijken wat bij u en uw tuin past. We ontwerpen van modern tot landelijk en van eenvoudig tot out of the box. Ook werken wij met veel verschillende materialen en zijn en blijven wij op de hoogte van de nieuwste trends!

Mocht u interesse hebben mail dan naar info@papenhoeve.nl of bel 06-19556083

Read more

2e bemesting

Het is nu een goed moment om het gazon/plantgoed de 2e bemesting te geven. Wilt u een zakje mest halen, zakgoed geleverd hebben of dat wij dit voor u komen doen? Laat het dan weten via tel: 06-19556083 of via de mail: info@papenhoeve.nl .

Verder hebben we in een van onze vorige blogs wat tuinen laten zien, die we toen hebben mogen aanleggen. Hieronder 1 van de tuinen die nu in volop in bloei staat. Prachtig!

Read more

Aanleg zwem/koivijver

De afgelopen tijd hebben we weer allerlei leuke projecten mogen uitvoeren. Bij de foto’s zijn er 2 te zien.

De aanleg van de achtertuin met zwem/koivijver is bijna voltooid. De oude koivijver is verwijderd en een compleet nieuwe zwem/koivijver terug geplaatst. Aan beide kanten een prachtige vlonder van composiet. Verder zijn er mooie nieuwe tegels en klinkers ingelegd. Lekker fris groen gras. Zo laat nu het heerlijke warme weer maar komen.

Read more

Nieuwe tuinen

Afgelopen tijd hebben we weer een aantal leuke tuinen mogen ontwerpen en realiseren. We hebben daarbij mooi robuust eiken gebruikt en prachtige bestrating gelegd.

Read more

Najaarsbemesting

Het is wijsheid om het gazon te bemesten met een najaarsmeststof. Daar zit meer kalium en ijzer in, zodat het gras sterk en groen de winter in gaat. Laat het ons weten als u een zak geleverd wil hebben of dat wij de bemesting voor u kunnen uitvoeren. Het is in ieder geval verstandig en goed voor het gazon om deze bemesting aan te brengen.

Read more

Het wordt weer warm!

Vanaf vandaag mogen we weer lekker gaan genieten van het warme weer. Dit is natuurlijk heerlijk, maar denk om het goed besproeien van het gazon en de planten. Elke dag sproeien is heel belangrijk. Mocht u nog graszaad, kalk of bemesting nodig hebben, dan kunt u dat bij ons halen of wanneer u door ons laten strooien. Wij helpen u graag.

Read more

De vakantie is weer voorbij

Na een heerlijke vakantie, kunnen we er weer fris tegen aan. Het is tijd voor de laatste bemestingsronde van het gazon en snoeiwerkzaamheden. Kunnen we iets voor u betekenen, laat het ons dan weten.

Read more

De eerste bemesting

Het is tijd voor een eerste bemesting. Het mooiste werkt bemesting waarin een anti mos verwerkt zit. Eventueel een bespuiting tegen (wortel)onkruiden en daarna verticuteren. Je zult zien dat het gazon enorm opknapt! Wilt u een zakje mest halen of dat wij een bemesting, bespuiting of het verticuteren uitvoeren? Laat het weten via tel: 06-19556083 info@papenhoeve.nl

Read more