Onderhoud

Tuin onderhoud

Nadat u een mooie tuin hebt laten ontwerpen en aanleggen is het van essentieel belang dat de tuin goed onderhouden wordt.

Bekijk ook eens onze recente projecten. Ook kunt u vrijblijvend eens contact opnemen.

Hoe we werken?

Hoveniersbedrijf Papenhoeve Groenvoorziening kan op verschillende manieren gehoor geven aan uw behoefte voor tuinonderhoud:

Wekelijks

Iedere week het gras maaien, bemesten, bestrijden van ongedierte, het wieden van onkruiden etc. Mocht dit wenselijk zijn, kan Papenhoeve u hier ook verder in ontlasten.

Snoeien & Onderhoud

De tuin heeft minimaal 1 a 2 keer per jaar een intensieve onderhoudsronde nodig. Bij een voorjaarsbeurt snoeien we de vaste planten en heesters, verticuteren en het bemesten het gazon, waar nodig zaaien we het bij. In de zomer dienen alle hagen gesnoeid te worden en het gazon bemest. Bij een herfstbeurt ruimen we blad in de tuin, steken we kanten van het gazon, volgt de laatste bemesting en snoeien we desgewenst nog hagen en struiken. Bij een winterbeurt nemen we uw gehele tuin onder handen, waaronder het toevoegen van compost/turf en bekalken van het gazon, zodat uw tuin goed winter door komt en er in het voorjaar weer tip top bij ligt.

Service

Verder heeft Papenhoeve Groenvoorziening de beschikking over een veegmachine, waarmee uw stoep er na een flinke veegbeurt weer netjes bij ligt. Ook is het mogelijk om ons uw gras te laten maaien en de tuin te onderhouden wanneer u op vakantie bent.

Heeft u nog specifieke wensen aangaande het onderhoud van uw tuin, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.