Over ons

Wat we doen

Papenhoeve Groenvoorziening is een jong hoveniersbedrijf wat gevestigd is in Noord-Brabant, te Geffen. Ons hoveniersbedrijf is gespecialiseerd op het gebied van: tuinontwerp, grondwerk voor de tuin en tuinaanleg en tuinonderhoud.

Dit voeren wij uit met professionaliteit, kwaliteit, plezier en eerlijkheid. Ook staat Papenhoeve Groenvoorziening bekend om zijn vernieuwende projecten op het gebied van tuinontwerp en tuinaanleg.

  • Gespecialiseerd in tuinontwerp, grondwerk, aanleg en onderhoud
  • Vernieuwend in ontwerpen en aanleggen
  • Persoonlijke benadering en samenwerken

1. Onze Missie

Wij geloven dat een tuin en buitenruimte moet passen bij de bewoners en gebruikers en dat deze met de juiste beplanting de basis vormt voor meer beleving, plezier, genot en gezondheid.

2. Onze doelstelling

Dit realiseren wij door altijd te gaan voor een tevreden klant. Dit doen we door goed te luisteren en alles in overleg te bepalen. Daarbij staan onze waarden professionaliteit, kwaliteit, plezier en eerlijkheid centraal.

3. Onze mensen

Wij werken alleen met vakbekwame en ervaren hoveniers om uw project te realiseren. Wij stellen ze hier beneden graag aan u voor.

Maak kennis met Hans!

Mijn naam is Hans Romme, woon in Geffen en hier is ook ons bedrijf gevestigd. In 2010 ben ik begonnen met ons Hoveniersbedrijf Papenhoeve Groenvoorziening. Ik haal veel werkplezier uit het buiten met mijn handen bezig zijn, maar ook het ontwerpen van tuinen vind ik erg leuk en uitdagend. Neem eens een kijkje op onze site om meer te weten te komen over ons bedrijf.

Contact
image005

Ontmoet onze mensen

Wij werken met een eigen team van vakbekwame hoveniers en flexibele schil van partners voor verschillende projecten en werkzaamheden. Wij stellen het Papenhoeve team graag aan u voor.

Contact
Hans Romme

Iets moois ontwerpen in samenspraak met de klant en vervolgens samen met mijn team het plan realiseren, geeft me enorme voldoening en doe dit dan ook iedere dag weer met veel plezier.

Aron van Bergen

Ik ben Aron van Bergen. Ik werk sinds 2016 bij Papenhoeve Groenvoorziening. In 2020 heb ik mijn 2e deel van de hovenieropleiding afgerond, waar ik o.a. veel plantenkennis heb opgedaan. Tuinieren is altijd al mijn ding geweest. Door het afwisselende werk en het bezig zijn met groen, vind ik het werk erg leuk om te doen.