Aanleg

Tuinaanleg

Papenhoeve Groenvoorziening is gespecialiseerd in tuinaanleg. Wij komen eerst bij u langs voor een gesprek om uw wensen en ideeën te bespreken. Wij vinden het belangrijk dat uw tuin het verlengstuk van uw huis wordt. Hieronder een overzicht van de werkzaamheden die door ons met vakmanschap worden uitgevoerd:

 • Gebruik van eyecatchers zoals eiken houten wanden, pergola’s en waterpartijen.
 • Gebruik van verschillende soorten verlichting, zowel de praktische als de sfeeraspecten.
 • Waterpartijen. Hierbij kunt u denken aan vijvers, waterornamenten, beekloopjes etc.

Overige werkzaamheden

Daarnaast zijn er nog vele andere zaken waar u aan kan denken bij het aanleggen van uw tuin, zoals een uitgebreid beregeningssysteem. Daarnaast kan Papenhoeve u ook voorzien bij de volgende onderdelen:

 •  Het installeren van een robotmaaier. Een robotmaaier kan u veel werk uit handen nemen, zeker wanneer u een grote tuin heeft of weinig tijd.
 • Het leggen van grindplaten in de tuin. Papenhoeve Groenvoorziening is dealer van kunststof honingraad matten. Deze matten zijn uitermate geschikt voor vlakke/strakke grindbestrating. Dit maakt dat het voor mindervalide, fietsverkeer etc. goed berijdbaar/beloopbaar is. U bent welkom een van ons gerealiseerde projecten te komen kijken en ervaren wat een dergelijke mat kan doen!
 • Het leggen 1e kwaliteit graszoden of het zaaien van uw gazon.
 • Uitgebreid beregeningssysteem
 • Het maken van leiconstructies
 • Het leggen van kunstgras, vraag ons gerust naar de soorten en mogelijkheden!
 • Het bouwen en plaatsen van uw tuinhuis, carpoort, vlonders en prieeltjes. Om uw tuin af te maken is het natuurlijk geweldig als u heerlijk op een mooie vlonder kunt zitten of in uw tuinhuis een boek kunt gaan zitten lezen bij zonsondergang. Daarom bieden wij vele mogelijkheden op dit gebied.
 • Het plaatsen van poorten en herwerken. Wij begrijpen dat u het belangrijk vindt om te kunnen genieten van uw privacy. Wij kunnen u helpen met een goed advies en ook plaatsen we hekwerken en tuinafscheidingen, zodat u in alle rust van uw tuin en familie kunt genieten.
 • Papenhoeve maakt ook gebruik van planten- en bloembakken. Dit kan van verschillende materialen u kunt denken aan (corten)staal, hout, betonsteen, etc.
 • Het aanplanten en vernieuwen van bestaande beplanting. In overleg met u komen we samen tot een geschikt beplantingsplan, om in ieder jaargetijde een sierlijke tuin te hebben.

Bestrating

Het aanleggen van alle voorkomende bestrating in uw tuin of op uw erf. Papenhoeve groenvoorziening heeft veel ervaring met het aanleggen van bestrating in uw tuin en is hier ook volledig op ingericht.

Papenhoeve Groenvoorziening maakt gebruik van verschillende soorten bestrating voor in uw tuin. Hierbij kunt u denken aan:

 1. Natuursteen Kinderkoppen
 2. Betonsteen soorten
 3. Natuursteen
 4. (Tweedehands) oud gebakken klinker/steentjes
 5. Grindsoorten
 6. Keramische tegels

Voor al deze materialen geldt dat de manier van verwerken/leggen bepalend is voor het uiteindelijke resultaat van de tuin en de verharding.

Inschrijven nieuwsbrief


  Voer deze veiligheidscode in:captcha

  Offerteaanvraag

  Weet u al exact wat uw wensen zijn? Vraag dan hier een offerte aan

  Offerte