Tevreden klanten

Deze tevreden klanten gingen u voor!

Onze zevenbladtuin

Hans van de Papenhoeve uit Geffen heeft van onze zevenbladtuin een prachtige strakke bloementuin gemaakt die ook in de winter niet saai is. De idee├źn en de kennis van Hans hebben daar de boventoon in gevoerd. Hij heeft de opdracht voor de renovatie van de voor- en achtertuin perfect uitgevoerd. We hebben er veel plezier van. Heerlijk dat we het onderhoud van de tuin ook aan Hans over kunnen laten. Hij komt zijn afspraken altijd na en overlegt vooraf indien er extra werkzaamheden nodig zijn. Vragen worden altijd keurig beantwoord en je mag hem altijd benaderen voor advies. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van Hans.

Oss

Tuinrenovatie

Na advies van Hans besloten om onze tuin te laten renoveren met een nieuwe indeling, nieuw plantgoed, nieuw terras en nieuw kwaliteitsgras. Alles is aangepakt, en dat in slechts een paar dagen. We kijken nu vooral uit naar de zomer om te gaan genieten van onze tuin. Hans is een vakman en heeft alles netjes volgens afspraak opgeleverd. Ook voor het onderhoud blijft Papenhoeve onze partij! Ik kan Papenhoeve dan ook van harte aan eenieder die iets met zijn tuin wil doen aanbevelen!

Schijndel

Van kop tot staart!

Papenhoeve Groenvoorziening heeft bij ons de tuin van kop tot staart aangelegd: ontwerp, grondwerk,bestrating, beplanting, gazon, beregening en verlichting.
Hans is vakkundig, werkt hard, komt afspraken na, staat open voor overleg en samenwerking. Gezamenlijk hebben we met veel plezier en gezelligheid aan dit project gewerkt. Als de tuin in de lente begint te groeien en het mooi weer wordt zullen we met volle teugen kunnen genieten van het eindresultaat. Wij zijn goed tevreden over het gehele traject en kunnen het bedrijf zeker aanbevelen.

Heesch